Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. – 002 Antique Rose

kr. 89,00

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof – 002 Antique Rose er en super holdbar læbeblyant i en rosa farve. En blød og fleksibel læbeblyant der definerer læberne med en intens mat farvepigmentering. Indeholder E-vitamin og Jojoba olie, der forkæler læberne m … læs mere her

Er GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose på lager?

Annonce
Køb GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose Varefakta

  • Navn: GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose
  • Pris: kr. 69.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose for kun kr. 69.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Lip Makeup > Lip Liner. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Langt de fleste i Norden køber deres GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose hos onlineshoppen NiceHair.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg dette produkt. Når der handles i webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 002 Antique Rose kun kr. 69.00

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. – 002 Antique Rose”