Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. – 009 Rose

kr. 89,00

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof – 009 Rose er en super holdbar læbeblyant i farven gammel rosa. En blød og fleksibel læbeblyant der definerer læberne med en intens mat farvepigmentering. Indeholder E-vitamin og Jojoba olie, der forkæler læberne med … læs mere her

Er GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose på lager?

Annonce
Køb GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose Varefakta

  • Navn: GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose
  • Pris: kr. 69.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose for kun kr. 69.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose findes stadig i Top-10 eller tæt på i varegruppen Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Lip Makeup > Lip Liner. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose hos den populære shop NiceHair.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. - 009 Rose kun kr. 69.00

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof 1,2 gr. – 009 Rose”