Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gres – Cabochard – 100 ml – Edp

kr. 195,00

Gres Cabochard Eau de Parfum
En ny fortolkning af den klassiske duft, der første gang kom på markedet i 1959. Gres Cabochard. En mere blød og moderne duft med den klassiske elegance velbevaret.

100 ml
EDP
Lanceret i 2019

Duftnoter af galbanum, aldeh … læs mere her

Er Gres - Cabochard - 100 ml - Edp på lager?
Køb Gres - Cabochard - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gres - Cabochard - 100 ml - Edp

Gres - Cabochard - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Gres - Cabochard - 100 ml - Edp
  • Mærke: gres
  • Pris: Kr. 229.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7640171192406

Gres - Cabochard - 100 ml - Edp fra gres

Gres - Cabochard - 100 ml - Edp kan på grund af dens store popularitet nu findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Gres - Cabochard - 100 ml - Edp. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Gres - Cabochard - 100 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Gres - Cabochard - 100 ml - Edp. Når du handler online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Gres - Cabochard - 100 ml - Edp og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.