Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gucci – Gucci Rush – 30 ml – Edt

kr. 495,00

Gucci Rush Eau de Toilette 30 ml
Forførende, sprudlende og fristende. Gucci Rush Eau de Toilette er en skøn bestseller duft til kvinder med orientalske, florale og varme sensuelle duftnoter.

30 ml
Eau de Toilette
Lanceret i 1999
Serie: Gucci Rush

D … læs mere her

Er Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt på lager?
Køb Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt

Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt
  • Mærke: gucci
  • Pris: Kr. 399.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0766124033705

Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt fra gucci

Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Gucci - Gucci Rush - 30 ml - Edt og online fordele

Hvis du shopper online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.