Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hårstopp Ansigt – 15 ml

kr. 239,00

HårStopp Ansigt 15 ml
HårStopp hårfjerningscreme stopper uønsket hårvækst.
HårStopp er en mild, skånsom og effektiv creme, der får hårene til at stoppe med at gro. Cremen er baseret på naturlige ingredienser og er fri for kemikalier og parabener.
HårStop … læs mere her

Er HårStopp - Ansigt - 15 ml på lager?
Køb HårStopp - Ansigt - 15 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Hårstopp Ansigt - 15 ml

Hårstopp Ansigt - 15 ml Produktfakta

  • Navn: Hårstopp Ansigt - 15 ml
  • Mærke: hårstopp
  • Pris: Kr. 229.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 57038338888

Hårstopp Ansigt - 15 ml fra hårstopp

Hårstopp Ansigt - 15 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den godt sælgende kategori Barbering | Hårfjerning > Til Kvinder. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Hårstopp Ansigt - 15 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Hårstopp Ansigt - 15 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Hårstopp Ansigt - 15 ml. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Hårstopp Ansigt - 15 ml og online fordele

Når du handler online, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.