Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

HårStopp – Bikini – 30 ml

kr. 288,95

HårStopp Bikini 30 ml
HårStopp Bikini er en Creme som effektivt får hårene i Bikinilinjen til at stoppe med at gro. Cremen er lavet af naturlige ingredienser som samtidig gør den skånsom mod huden.
Bikini Cremen trænger hurtigt ind, fedter ikke, men efter … læs mere her

Er HårStopp - Bikini - 30 ml på lager?
Køb HårStopp - Bikini - 30 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

HårStopp - Bikini - 30 ml

HårStopp - Bikini - 30 ml Produktfakta

  • Navn: HårStopp - Bikini - 30 ml
  • Mærke: hårstopp
  • Pris: Kr. 275.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5703833818136

HårStopp - Bikini - 30 ml fra hårstopp

HårStopp - Bikini - 30 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i varegruppen Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Kvinder. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret med når du køber HårStopp - Bikini - 30 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber HårStopp - Bikini - 30 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også HårStopp - Bikini - 30 ml. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

HårStopp - Bikini - 30 ml og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.