Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hawaiian Tropic – Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 – 100 ml

kr. 145,00

Hawaiian Tropic Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 100 ml
Skøn velduftende mineralbaseret solcreme til både voksne og børn. Emballagen på Hawaiian Tropic Mineral Sun Lotion er lavet af 25% genanvendt plast, produktet er vegansk og godkendt af PETA. En l … læs mere her

Er Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml på lager?
Køb Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml

Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml Produktfakta

  • Navn: Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml
  • Mærke: hawaiian tropic
  • Pris: Kr. 149.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5099821113346

Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml fra hawaiian tropic

Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i vores varekategori Selvbruner og Solbeskyttelse > Solcreme & Solbeskyttelse. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml. Når du handler online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Hawaiian Tropic - Mineral Protective Sun Lotion SPF 30 - 100 ml og online fordele

Køber du varer online, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.