Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hugo Boss – Bottled Tonic – 30 ml – Edt

kr. 315,00

Hugo Boss Bottled Tonic Edt

30 ml
Eau de Toilette

Hugo Boss Bottled Tonic er en elegant og forfriskende parfume. En kraftig duft med friske og krydrede citrus noter. En duft til den moderne succesfulde mand.
Duftnoter:

Topnoter: Æble, Bitter Appelsin … læs mere her

Er Hugo Boss - Bottled Tonic  - 30 ml - Edt på lager?
Køb Hugo Boss - Bottled Tonic  - 30 ml - Edt

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Hugo Boss - Bottled Tonic  - 30 ml - Edt

Hugo Boss - Bottled Tonic - 30 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Hugo Boss - Bottled Tonic - 30 ml - Edt
  • Mærke: hugo boss
  • Pris: Kr. 289.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614227371941

Hugo Boss - Bottled Tonic - 30 ml - Edt fra hugo boss

Hugo Boss - Bottled Tonic - 30 ml - Edt kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores gruppe af varer Parfume > Mænd - Herredufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Hugo Boss - Bottled Tonic - 30 ml - Edt. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Hugo Boss - Bottled Tonic - 30 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Hugo Boss - Bottled Tonic - 30 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Hugo Boss - Bottled Tonic - 30 ml - Edt og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.