Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hugo Boss – The Scent Him Shower Gel – 150 ml

kr. 129,00

Hugo Boss The Scent for Him Shower Gel 150 ml
Boss The Scent Body Wash til mænd. En lækker shower gel – Maskulin og eksklusiv BOSS-duft. Krydret og sofistikeret med eksotiske og vanedannede duftnoter som ingefær, maninka-frugt og læder.

150 ml
Shower Ge … læs mere her

Er Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml på lager?
Køb Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml

Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml
  • Mærke: hugo boss
  • Pris: Kr. 129.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 737052992860

Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml fra hugo boss

Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores gruppe af varer Hudpleje Krop > Showergel og Body Scrub. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Hugo Boss - The Scent Him Shower Gel - 150 ml og online fordele

Når du handler online, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.