Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDC Institute – Silicone Facial Cleansing Brush

kr. 78,95

IDC Institute Silicone Facial Cleansing Brush
Elektrisk ansigtsbørste fremstillet af silikone. Halvovalt design tilpasset ansigtets form. Bidrager til et strålende og sundt ansigt takket være dens rensende og stimulerende virkning på huden. Små, bløde bør … læs mere her

Er IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush på lager?
Køb IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush

IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush Produktfakta

  • Navn: IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush
  • Mærke: idc institute
  • Pris: Kr. 78.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8436025307725

IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush fra idc institute

IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den eftertragtede varegruppe Hudpleje > Hudpleje Ansigt. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush. Køber du varer online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

IDC Institute - Silicone Facial Cleansing Brush og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.