Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml

(35 kundeanmeldelser)

kr. 179,00

Id Hair Elements Xclusive Moist Leave-In Conditioning Cream er en lækker leave-in creme til håret. Den er beriget med kokosolie, der tilfører håret en masse fugt og efterlader det blødt. Derudover er cremen også beriget med vegetabilsk plantemælk, som vir … læs mere her

Er IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml på lager?

Annonce
Køb IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml Varefakta

  • Navn: IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml
  • Pris: kr. 179.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml for kun kr. 179.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml

IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i varegruppen 486. Og hey - du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være dette produkt. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml kun kr. 179.00

Shoppes der produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

35 anmeldelser af IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “IdHAIR Elements Xclusive Moisture Leave-In Conditioning Cream 150 ml”