Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Blush Brush

kr. 116,10

IDUN Minerals Blush Brush
Den perfekte børste til at påføre din blush smukt, idet den er designet med en let skrå overflade, som gør det nemt at følge kindens facon. Blush børsten fra IDUN er lavet med det fineste syntetiske taklonfiber, som har egenskabe … læs mere her

Er IDUN Minerals - Blush Brush på lager?
Køb IDUN Minerals - Blush Brush

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Blush Brush

IDUN Minerals - Blush Brush Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Blush Brush
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 119.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074780037

IDUN Minerals - Blush Brush fra idun minerals

IDUN Minerals - Blush Brush er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Makeup & Kosmetik > Pensler og Tilbehør. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af IDUN Minerals - Blush Brush. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber IDUN Minerals - Blush Brush ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, deriblandt også IDUN Minerals - Blush Brush. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

IDUN Minerals - Blush Brush og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.