Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Brush Cleaner – 150 ml

kr. 89,10

IDUN Minerals Brush Cleaner
IDUN Minerals har skabt den rens, så du nemt kan få renset og desinficeret dine børster. Da man bruger børsterne på huden, putter en masse produkter på og ofte har dem stående fremme, kommer der hurtigt en masse bakterier på, s … læs mere her

Er IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml på lager?
Køb IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml

IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074780808

IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml fra idun minerals

IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Makeup & Kosmetik > Pensler og Tilbehør. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, deriblandt også IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

IDUN Minerals - Brush Cleaner - 150 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.