Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Concealer Brush

kr. 80,10

IDUN Minerals Concealer Brush
Concealer børsten er en lidt mindre og tæt børste, som gør det nemt at duppe din concealer ud, og få blendet den ind i din makeup. Børsten fra IDUN Minerals er lavet med det fineste syntetiske taklonfiber, som har egenskaber … læs mere her

Er IDUN Minerals - Concealer Brush på lager?
Køb IDUN Minerals - Concealer Brush

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Concealer Brush

IDUN Minerals - Concealer Brush Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Concealer Brush
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 85.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074780068

IDUN Minerals - Concealer Brush fra idun minerals

IDUN Minerals - Concealer Brush kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori Makeup & Kosmetik > Pensler og Tilbehør. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af IDUN Minerals - Concealer Brush. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din IDUN Minerals - Concealer Brush ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg IDUN Minerals - Concealer Brush. Købes der ind i online webshops sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

IDUN Minerals - Concealer Brush og online fordele

Når du handler online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.