Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Concealer Idegran – 4.2 g

kr. 169,95

IDUN Minerals Concealer Idegran
En unik hudbalancerende mineral concealer, der går ind og neutraliserer rødme, akne, rosecea og andre urenheder med sit grønne pigment og samtidig giver din hud en naturlig glød. Med de højpigmenterede mineraler giver Idegr … læs mere her

Er IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g på lager?
Køb IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g

IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 215.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074720125

IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g fra idun minerals

IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Makeup & Kosmetik > Concealer & Highlighter. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g i webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

IDUN Minerals - Concealer Idegran - 4.2 g og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.