Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Kabuki Brush

kr. 134,10

IDUN Minerals Kabuki Brush
Kabuki børsten fra IDUN Minerals er designet til primært at blive brugt til mineral foundation, og er lavet med det fineste syntetiske taklonfiber, som har egenskaber der minder om naturbørsten. Fordelen ved taklonfiber er dog a … læs mere her

Er IDUN Minerals - Kabuki Brush på lager?
Køb IDUN Minerals - Kabuki Brush

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Kabuki Brush

IDUN Minerals - Kabuki Brush Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Kabuki Brush
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 169.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074780013

IDUN Minerals - Kabuki Brush fra idun minerals

IDUN Minerals - Kabuki Brush er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i varegruppen Makeup & Kosmetik > Pensler og Tilbehør. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber IDUN Minerals - Kabuki Brush. Langt de fleste i Norden køber deres IDUN Minerals - Kabuki Brush fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg IDUN Minerals - Kabuki Brush. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

IDUN Minerals - Kabuki Brush og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.