Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Lip Crayon Monica

kr. 121,50

IDUN Minerals Lip Crayon Monica
Perfekt blanding mellem læbestift og læbeblyant med en lækker og cremet formel. Rig på mineralpigmenter som sikre et holdbart og fuldt dækkende farveresultat uden at udtørre læberne.

100 % Vegansk
Parfumefri
Nikkel & Parab … læs mere her

Er IDUN Minerals - Lip Crayon Monica på lager?
Køb IDUN Minerals - Lip Crayon Monica

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Lip Crayon Monica

IDUN Minerals - Lip Crayon Monica Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Lip Crayon Monica
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 145.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 07340074764075

IDUN Minerals - Lip Crayon Monica fra idun minerals

IDUN Minerals - Lip Crayon Monica er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den eftertragtede varegruppe Makeup & Kosmetik > Læbestift og Lipgloss. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af IDUN Minerals - Lip Crayon Monica. Her i Danmark er der mange, der køber deres IDUN Minerals - Lip Crayon Monica hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være IDUN Minerals - Lip Crayon Monica. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

IDUN Minerals - Lip Crayon Monica og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.