Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Lip Pencil Bibi

kr. 116,10

IDUN Minerals Lip Pencil Bibi
Mineral lipliner som farver læberne, eller bruges til at indramme læbestiften.
Linerne har en cremet og blød konsistens som gør den let at påføre. Rig pigmentering der let kan tones ned med “viskelæderet” som sidder … læs mere her

Er IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi på lager?
Køb IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi

IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 119.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074763030

IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi fra idun minerals

IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Makeup & Kosmetik > Læbestift og Lipgloss. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi. Når der handles i webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

IDUN Minerals - Lip Pencil Bibi og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.