Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Magna Mascara – Black

kr. 152,10

IDUN Minerals Magna Mascara
Magna Mascara giver dig maksimum volume og fyldige flotte øjenvipper med få strøg. IDUN Minerals Mascara Magna giver øjeblikkeligt overdimensioneret volumen og definition ved blot få strøg.
Den buede, runde børste har præcise b … læs mere her

Er IDUN Minerals - Magna Mascara - Black på lager?
Køb IDUN Minerals - Magna Mascara - Black

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Magna Mascara - Black

IDUN Minerals - Magna Mascara - Black Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Magna Mascara - Black
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 189.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074750085

IDUN Minerals - Magna Mascara - Black fra idun minerals

IDUN Minerals - Magna Mascara - Black kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den altid eftertragtede varekategori Økologisk & Natur Produkter > MakeUp Natur & Øko. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere IDUN Minerals - Magna Mascara - Black. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber IDUN Minerals - Magna Mascara - Black hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være IDUN Minerals - Magna Mascara - Black. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

IDUN Minerals - Magna Mascara - Black og online fordele

Hvis du shopper online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.