Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Mascara Eir – Black

kr. 152,10

IDUN Minerals Mascara Eir Black
En skøn mascara fra IDUN Minerals til alle os der elsker at have lange flotte og separerede vipper, uden klumper og alt for meget volume.

Sort/Black
Længde & Separering
Mascara
Naturlig mineralpigment
Allergivenlig makeu … læs mere her

Er IDUN Minerals - Mascara Eir - Black på lager?
Køb IDUN Minerals - Mascara Eir - Black

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Mascara Eir - Black

IDUN Minerals - Mascara Eir - Black Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Mascara Eir - Black
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 189.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074750139

IDUN Minerals - Mascara Eir - Black fra idun minerals

IDUN Minerals - Mascara Eir - Black er en af mange varer her på shoppen og findes i den godt sælgende kategori Økologisk & Natur Produkter > MakeUp Natur & Øko. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge IDUN Minerals - Mascara Eir - Black. Her i Danmark er der mange, der køber deres IDUN Minerals - Mascara Eir - Black hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være IDUN Minerals - Mascara Eir - Black. Køber du varer online er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

IDUN Minerals - Mascara Eir - Black og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.