Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Moisturizing Eye Serum – 15 ml

kr. 152,10

IDUN Minerals Moisturizing Eye Serum
En super skøn øjencreme som går ind og beskytter de sarte øjenomgivelser, samtidig med den giver en masse fugt og elasticitet til huden. Tuben har en glat applikator, som gør det nemt at påføre, og med fordel kan opbev … læs mere her

Er IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml på lager?
Køb IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml

IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 159.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074771165

IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml fra idun minerals

IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i den populære kategori Hudpleje Ansigt > Øjencreme. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

IDUN Minerals - Moisturizing Eye Serum - 15 ml og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.