Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Nail Oil – 11 ml

kr. 65,00

IDUN Minerals Nail Oil
En negleolie fra IDUN Minerals som er lavet til at pleje og nære dine negle og neglebånd. Du kan med denne olie holde dine negle pæne og velplejede at se på uanset om du har neglelak på eller ej. Skøn negleolie med citron og mandelo … læs mere her

Er IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml på lager?
Køb IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml

IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074735358

IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml fra idun minerals

IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Neglelak & Neglepleje > Neglelak. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

IDUN Minerals - Nail Oil - 11 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.