Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Nailpolish Anhydrit – 11 ml

kr. 71,10

IDUN Minerals Neglelak Anhydrit /Rosa 11 ml
Anhydrit er en virkelig flot rosa neglelak, der er perfekt, hvis man ønsker et forholdsvist nude og enkelt look med en lille smule farve.
IDUN Minerals har designet neglelak der er med til at pleje dine negle sa … læs mere her

Er IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml på lager?
Køb IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml

IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074735372

IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml fra idun minerals

IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen Neglelak & Neglepleje > Neglelak. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

IDUN Minerals - Nailpolish Anhydrit - 11 ml og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.