Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Nordic Veil Foundation Freja – 30 ml

kr. 220,50

IDUN Minerals Nordic Veil Foundation Freja
Nordic Veil er en foundation der er udviklet til at være fuldt dækkende og have en meget lang holdbarhed, samtidig med den tilfører din hud en smuk glød. Denne foundation er desuden beriget med mineraler og æble- … læs mere her

Er IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml på lager?
Køb IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml

IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 259.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074713066

IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml fra idun minerals

IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i varegruppen Makeup & Kosmetik > Foundation. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

IDUN Minerals - Nordic Veil Foundation Freja - 30 ml og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.