Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Perfect Under Eye Concealer Medium – 6 ml

kr. 175,50

IDUN Minerals Perfect Under Eye Concealer Medium
Denne concealer er udviklet specielt til at blive brugt under øjnene, og vil med sin lette og cremede konsistens samt høje dækkeevne lægge sig flot på din hud og dække de mørke rander under øjnene til perfe … læs mere her

Er IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml på lager?
Køb IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml

IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 219.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074720323

IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml fra idun minerals

IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Makeup & Kosmetik > Concealer & Highlighter. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

IDUN Minerals - Perfect Under Eye Concealer Medium - 6 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.