Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Powder Foundation Siri – 7 g

kr. 220,50

IDUN Minerals Powder Foundation Siri
Mineral pudder-foundation der efterlader din hud med et smukt naturligt look, strålende og jævn og i en nuance der falder smukt i, med din egen hudtone. De naturlige mineraler plejer og beskytter din hud. Iduns Mineral … læs mere her

Er IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g på lager?
Køb IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g

IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 249.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074710409

IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g fra idun minerals

IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den populære kategori Makeup & Kosmetik > Foundation. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g. Når du handler online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

IDUN Minerals - Powder Foundation Siri - 7 g og online fordele

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.