Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Precision Eye Brush

kr. 80,10

IDUN Minerals Precision Eye Brush
En need to have børste i enhvers makeup-redskabs sortiment, den kan bruges til alle former for øjenskygger, og er god at bruge til at opbygge farvens intensitet. Børsten fra IDUN Minerals er lavet med det fineste syntetis … læs mere her

Er IDUN Minerals - Precision Eye Brush på lager?
Køb IDUN Minerals - Precision Eye Brush

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Precision Eye Brush

IDUN Minerals - Precision Eye Brush Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Precision Eye Brush
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 85.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074780136

IDUN Minerals - Precision Eye Brush fra idun minerals

IDUN Minerals - Precision Eye Brush er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Makeup & Kosmetik > Pensler og Tilbehør. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af IDUN Minerals - Precision Eye Brush. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din IDUN Minerals - Precision Eye Brush online hos webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på IDUN Minerals - Precision Eye Brush. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

IDUN Minerals - Precision Eye Brush og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.