Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Pressed Blush Åkerbär – 5 g

kr. 189,00

IDUN Minerals Pressed Blush Åkerbär
IDUN Minerals har lavet denne lækre blush i 5 skønne farver, som en fast presset pudder med højpigmenterede mineraler. Vælg den nuance som passer dig bedst, og skab let et mere friskt og levende udtryk med et par enkelt … læs mere her

Er IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g på lager?
Køb IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g

IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 225.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074730223

IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g fra idun minerals

IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i varegruppen Økologisk & Natur Produkter > MakeUp Natur & Øko. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

IDUN Minerals - Pressed Blush Åkerbär - 5 g og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.