Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Pressed Bronzer Midnattssol – 5 g

kr. 189,00

IDUN Minerals Pressed Bronzer Midnattssol
De smukke bronzers fra IDUN Minerals er skabt så du nemt kan få en smuk sommerglød året rundt. Bronzeren er højt pigmenteret og rig på mineraler, hvilket giver et smukt resultat der kan anvendes på alle hudtyper, … læs mere her

Er IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g på lager?
Køb IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g

IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 225.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074716227

IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g fra idun minerals

IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores varekategori Økologisk & Natur Produkter > MakeUp Natur & Øko. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g. Her i Danmark er der mange, der køber deres IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

IDUN Minerals - Pressed Bronzer Midnattssol - 5 g og online fordele

Når du handler online, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.