Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Idun Minerals – Pressed Powder and Foundation – Light Medium

kr. 189,00

IDUN Minerals 2in1 Pressed Powder & Foundation Skärgård
2i1 makeup produkt, en pudder og foundation i ét produkt, brug den som både dækkende makeup, pudder og som settingmakeup. Smukt og stilrent design der nemt kan tages med i tasken, til touch ups i løb … læs mere her

Er IDUN Minerals - Pressed Powder and Foundation Skärgård Light Medium på lager?
Køb IDUN Minerals - Pressed Powder and Foundation Skärgård Light Medium

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Idun Minerals - Pressed Powder and Foundation - Light Medium

Idun Minerals - Pressed Powder and Foundation - Light Medium Produktfakta

  • Navn: Idun Minerals - Pressed Powder and Foundation - Light Medium
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 225.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074715428

Idun Minerals - Pressed Powder and Foundation - Light Medium fra

Idun Minerals - Pressed Powder and Foundation - Light Medium fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Makeup & Kosmetik > Foundation. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Idun Minerals - Pressed Powder and Foundation - Light Medium. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Idun Minerals - Pressed Powder and Foundation - Light Medium i webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, det kan jo passende være Idun Minerals - Pressed Powder and Foundation - Light Medium. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Idun Minerals - Pressed Powder and Foundation - Light Medium og online fordele

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.