Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Ready Set Refresh Setting Spray

kr. 161,10

IDUN Minerals Ready Set Refresh Setting Spray 100 ml
READY SET REFRESH – SETTING SPRAY – Den ultimative alt-i-én setting spray, der primer huden, sætter makeuppen, opfrisker og fugter. Den ultrafine formel er let at anvende. Dens pumpe afgiver en ultrafin … læs mere her

Er IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray på lager?
Køb IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray

IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 175.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074717040

IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray fra idun minerals

IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i kategorien Selvbruner og Solbeskyttelse > Solcreme & Solbeskyttelse. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

IDUN Minerals - Ready Set Refresh Setting Spray og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.