Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Smoothing Face Scrub – 75 ml

kr. 94,50

IDUN Minerals Smoothing Face Scrub
En dejlig mekanisk peeling der går ind og exfolierer og renser din hud i dybden, så din hud kan forny sig selv. Den fjerner døde hudceller og andet skidt, mens den blødgører huden og holder den fugtet med sine lækre ingr … læs mere her

Er IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml på lager?
Køb IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml

IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074771097

IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml fra idun minerals

IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Hudpleje Ansigt > Ansigtsmasker og scrub. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

IDUN Minerals - Smoothing Face Scrub - 75 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.