Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml – Fresco

(29 kundeanmeldelser)

kr. 239,00

ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow – Fresco er en flydende øjenskygge med en super flot metallisk effekt. Dette er en højt pigmenteret og vandbaseret øjenskygge, der påføres som en creme og derefter tørrer ind som et pulver. Den er beriget med blandt … læs mere her

Er ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco på lager?

Annonce
Køb ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco Varefakta

  • Navn: ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco
  • Pris: kr. 239.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco for kun kr. 239.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco

ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig 2904. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml - Fresco kun kr. 239.00

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

29 anmeldelser af ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml – Fresco

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ILIA Liquid Powder Chromatic Eyeshadow 3,5 ml – Fresco”