Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Jennifer Lopez – JLove Fragrance Mist – 240 ml

kr. 98,95

Jennifer Lopez JLove Fragrance Mist
JLO JLove mist spray, der kan bruges på hele kroppen. En forførende, sexet og eksotisk duft med noter af pink grape, ananas, bær, lilje, hvide trænoter, varm vanilje, sorbet og varm musk.

Body & Fragrance Mist
240 ml … læs mere her

Er Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml på lager?
Køb Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml

Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml Produktfakta

  • Navn: Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml
  • Mærke: jennifer lopez
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5050456081301

Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml fra jennifer lopez

Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i kategorien Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Jennifer Lopez - JLove Fragrance Mist - 240 ml og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.