Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Jimmy Choo – Jimmy Choo – 60 ml – Edp

kr. 375,00

Jimmy Choo Woman Eau de Parfum 60 ml (EDP)
Jimmy Choo Eau de Parfum, duften der møder dig med et vovet og sensuelt pift, et must for en ægte livsnyder. Jimmy Choo Woman er signaturduften der emmer af alt det luksuriøse og eksklusive, med sin saftige og fr … læs mere her

Er Jimmy Choo - Woman Eau de Parfum - 60 ml - Edp på lager?
Køb Jimmy Choo - Woman Eau de Parfum - 60 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Jimmy Choo - Jimmy Choo - 60 ml - Edp

Jimmy Choo - Jimmy Choo - 60 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Jimmy Choo - Jimmy Choo - 60 ml - Edp
  • Mærke: jimmy choo
  • Pris: Kr. 399.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460025485

Jimmy Choo - Jimmy Choo - 60 ml - Edp fra jimmy choo

Jimmy Choo - Jimmy Choo - 60 ml - Edp er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Jimmy Choo - Jimmy Choo - 60 ml - Edp. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Jimmy Choo - Jimmy Choo - 60 ml - Edp ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Jimmy Choo - Jimmy Choo - 60 ml - Edp. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Jimmy Choo - Jimmy Choo - 60 ml - Edp og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.