Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Just for Men – Touch Of Grey Hårfarve – Black

kr. 89,00

Just for Men Touch Of Grey Hårfarve

Black/sort
Fremhæv din flotte hårfarve på kun 5 minutter
Uden ammoniak & skader ikke håret

Just for Men laver unikke hårfarver til dig der ønsker at dække de grå hår. Farven holder til håret igen vokser ud og de grå … læs mere her

Er Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black på lager?
Køb Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black

Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black Produktfakta

  • Navn: Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black
  • Mærke: just for men
  • Pris: Kr. 119.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5010934003676

Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black fra just for men

Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den altid eftertragtede varekategori Barbering | Hårfjerning > Til Mænd. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black. Her i Danmark er der mange, der køber deres Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Just for Men - Touch Of Grey Hårfarve - Black og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.