Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

K18 – Molecular Repair Mask – 5 ml

kr. 97,95

K18 Molecular Repair Mask 5 ml
K18 Molecular Repair Mask er en leave-in hårkur, som er udviklet med et banebrydende pantenteret molecule, der hedder K18Peptide. Dette molecule går ind og reparere selv ekstremt skadet hår, og genopbygger hårstråene indefra … læs mere her

Er K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml på lager?
Køb K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml

K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml Produktfakta

  • Navn: K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml
  • Mærke: k18
  • Pris: Kr. 97.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 858511001098

K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml fra k18

K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den eftertragtede varegruppe Hårpleje > Hårkur & Hårmasker. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml. Når der handles i webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

K18 - Molecular Repair Mask - 5 ml og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.