Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

K18 – Molecular Repair Mask – 50 ml

kr. 598,95

K18 Molecular Repair Mask 50 ml
K18 Molecular Repair Mask er en leave-in hårkur, som er udviklet med et banebrydende pantenteret molecule, der hedder K18Peptide. Dette molecule går ind og reparere selv ekstremt skadet hår, og genopbygger hårstråene indefr … læs mere her

Er K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml på lager?
Køb K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml

K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml Produktfakta

  • Navn: K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml
  • Mærke: k18
  • Pris: Kr. 598.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 858511001128

K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml fra k18

K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den eftertragtede varegruppe Hårpleje > Hårkur & Hårmasker. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml. Langt de fleste i Norden køber deres K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

K18 - Molecular Repair Mask - 50 ml og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.