Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Karl Lagerfeld – Bois De Cédre – 100 ml – Edt

kr. 248,95

Karl Lagerfeld Bois De Cédre Eau de Toilette 100 ml

100 ml
Eau de Toilette Spray
Les Parfums Matieres serien

Duftnoter:

Pacifica tuscan orange, mint, pink grapefrugt, geranium, rose vand, vetiver, musk, patchouli, ambrox, woody, aromatisk … læs mere her

Er Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt på lager?
Køb Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt

Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt
  • Mærke: karl lagerfeld
  • Pris: Kr. 225.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460107891

Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt fra karl lagerfeld

Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den godt sælgende kategori Parfume. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Karl Lagerfeld - Bois De Cédre - 100 ml - Edt og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.