Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Karl Lagerfeld – Bois De Yuzu – 100 ml – Edt

kr. 225,00

Karl Lagerfeld Bois de Yuzu Edt Les Parfums Matieres
Yuzu er frisk, maskulin med en naturlig intensitet og duftnoter af grape, bergamotte, ingefær, mandariner, frisk mint og yuzu. Basen er varm og elegant med noter af muskat, mos og papyrus. Yuzu er en de … læs mere her

Er Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt på lager?
Køb Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt

Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt
  • Mærke: karl lagerfeld
  • Pris: Kr. 249.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460101837

Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt fra karl lagerfeld

Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Parfume > Mænd - Herredufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Karl Lagerfeld - Bois De Yuzu - 100 ml - Edt og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.