Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Karl Lagerfeld – Fleur De Pecher – 100 ml – Edp

kr. 295,00

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher Eau de Parfum 100 ml

100 ml
Eau de Parfum Spray (EDP)
Delikat, feminin og sprudlende duft

● Køb Karl Lagerfeld hos pigerne fra BilligParfume.dk ● Originale parfume og skønhedsprodukter ● Dansk familiejet webshop … læs mere her

Er Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp på lager?
Køb Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp

Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp
  • Mærke: karl lagerfeld
  • Pris: Kr. 295.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460087254

Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp fra karl lagerfeld

Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den eftertragtede varegruppe Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp. Køber du varer online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Karl Lagerfeld - Fleur De Pecher - 100 ml - Edp og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.