Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Karl Lagerfeld – Lagerfeld for Women – 45 ml – Edp

kr. 175,00

Karl Lagerfeld Woman Eau de Parfum 45 ml
En lækker must-have duft fra Karl Lagerfeld. Feminin og elegant, blomstret og grøn. Uden tvivl en parfume som gør, at andre vil bemærke hvor dejligt man dufter. Karl Lagerfeld Eau de Parfum åbner med de skønneste d … læs mere her

Er Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp på lager?
Køb Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp

Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp
  • Mærke: karl lagerfeld
  • Pris: Kr. 175.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460059121

Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp fra karl lagerfeld

Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 45 ml - Edp og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.