Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Karl Lagerfeld – Rome Divino Amor – 100 ml – Edp

kr. 275,00

Karl Lagerfeld Rome Divino Amor Eau de Parfum 100 ml (EDP)
Rome Divino Amor fra Karl Lagerfeld, en forførende varm og let musky Eau de Parfum. En duft inspireret af Rom og byens romantiske og historiske fortællinger. En af Karl Lagerfelds yndlingsbyer. Ro … læs mere her

Er Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp på lager?
Køb Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp

Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp
  • Mærke: karl lagerfeld
  • Pris: Kr. 275.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460130011

Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp fra karl lagerfeld

Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp findes stadig i Top-10 eller tæt på i den eftertragtede varegruppe Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp. Mange er udmærket klar over, at man køber din Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Karl Lagerfeld - Rome Divino Amor - 100 ml - Edp og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.