Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Katy Perry – Killer Queen Royal Revolution – 100 ml Edp

kr. 195,00

Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Eau de Parfum

100 ml  
Eau de Parfum

Forførende og unik parfume fra Katy Perry. Royal Revolution er til den royale rebel, dig der elsker stil, klasse men også har den vilde side. Duften er en lækker forførende … læs mere her

Er Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp på lager?
Køb Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp

Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp Produktfakta

  • Navn: Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp
  • Mærke: katy perry
  • Pris: Kr. 195.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3607349843076

Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp fra katy perry

Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp. Køber du varer online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Katy Perry - Killer Queen Royal Revolution - 100 ml Edp og online fordele

Køber du varer online, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.