Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kenzo – Flower – 100 ml – Edp

kr. 664,95

Kenzo Flower Eau de Parfum100 ml
Flower fra Kenzo, er en rigtig klassiker fra Kenzo. Dette er en blomstret duft som passer til kvinder der søger en usædvanlig, elegant og pudret duft. Topnoterne består af bulgarisk rose, jasmin, havtorn, viol og cassis. H … læs mere her

Er Kenzo - Flower - 100 ml - Edp på lager?
Køb Kenzo - Flower - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kenzo - Flower - 100 ml - Edp

Kenzo - Flower - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Kenzo - Flower - 100 ml - Edp
  • Mærke: kenzo
  • Pris: Kr. 664.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3352818518800

Kenzo - Flower - 100 ml - Edp fra kenzo

Kenzo - Flower - 100 ml - Edp er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Kenzo - Flower - 100 ml - Edp. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Kenzo - Flower - 100 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Kenzo - Flower - 100 ml - Edp. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kenzo - Flower - 100 ml - Edp og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.