Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kenzo – Flower Eau de Parfum Refillable – 100 ml – Edp

kr. 675,00

Kenzo Flower Eau de Parfum 100 ml – Genopfyldelig flakon
Flower fra Kenzo, er en rigtig klassiker. Flowr duften er nu lanceret som en flakon der kan genopfyldes. en mere miljøvenlig variant.
Kenzo Flower er en skøn og delikat blomstrende duft, som passer … læs mere her

Er Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp på lager?
Køb Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp

Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp
  • Mærke: kenzo
  • Pris: Kr. 675.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3274872427204

Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp fra kenzo

Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kenzo - Flower Eau de Parfum Refillable - 100 ml - Edp og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.