Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kenzo – Homme Intense – 110 ml – Edt

kr. 549,00

Kenzo Homme Intense Eau de Toilette 110 ml
Kenzo Homme Intense er en virkelig maskulin duft med en lækker friskhed over sig. Duften har blandt andet havnoter, noter af forskellige krydderier, figner, sandeltræ og patchouli, som giver den skønneste aromati … læs mere her

Er Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt på lager?
Køb Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt

Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt
  • Mærke: kenzo
  • Pris: Kr. 595.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3274872421554

Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt fra kenzo

Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Parfume. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kenzo - Homme Intense - 110 ml - Edt og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.