Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kenzo – Jungle Elephant – 100 ml – Edp

kr. 595,00

Kenzo Jungle L’Elephant Eau de Parfum 100 ml
Jungle L’Elephant fra Kenzo, blev lanceret af det japanske modehus Kenzo i 1996. Jungle Elephant er en usædvanlig og provokerende duft der undlader aldrig at overraske dig. Kenzo Jungle var også navnet på den f … læs mere her

Er Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp på lager?
Køb Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp

Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp
  • Mærke: kenzo
  • Pris: Kr. 595.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3352818018027

Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp fra kenzo

Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp. Når der handles i webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Kenzo - Jungle Elephant - 100 ml - Edp og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.