Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml

(56 kundeanmeldelser)

kr. 183,00

Kérastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo er en super lækker shampoo, som er specielt god til dig, der har tilbøjelighed til at få en fedtet hovedbund. Shampooens effektive formel er nemlig med til at fjerne overskydende talg fra hovedbunden, h … læs mere her

Er Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml på lager?

Annonce
Køb Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml Varefakta

  • Navn: Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml
  • Pris: kr. 169.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml for kun kr. 169.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml

Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den populære kategori 2441. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml i den kendte webshop NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml kun kr. 169.00

Når du svinger kortet i de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

56 anmeldelser af Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kerastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo 250 ml”