Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Angel Wash – 250 ml

kr. 228,00

Kevin Murphy Angel.Wash Shampoo 250 ml
(Kevin Murphy – Køb 2 Spar 20% – Køb 3 Spar 30% – Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen)
Angel.Wash fra Kevin Murphy, en volumegivende shampoo til dig, som også ønsker en ekstra plejende shampoo. Denne shampoo g … læs mere her

Er Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml

Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 228.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341017080

Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i varegruppen Hårpleje > Shampoo. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml. Når der handles i webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Kevin Murphy - Angel Wash - 250 ml og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.